Pagina's
(Verplaatsen naar ...)
Home
Kookworkshops
Over mij
▼
donderdag 1 oktober 2015
Nieuwe website
›
Lieve lezers, Ontdek vanaf nu al mijn oude en nieuwe recepten op www.dishcover.be . Vul je e-mail adres in op mijn nieuwe website en mis ...
dinsdag 29 september 2015
Een Japanse sukiyaki op mijn manier
›
Eind juni werd ik gecontacteerd voor een Blogger Challenge rond een mooi initiatief: No More Food Waste . Of ik wou meedoen aan deze challe...
1 opmerking:
zondag 27 september 2015
Culinair genieten op Kookeet, Brugge
›
Het culinaire festival Kookeet in Brugge viert dit jaar zijn vijfde verjaardag. Shame on me dat ik het dit jaar pas voor de eerste keer bez...
donderdag 24 september 2015
Gemarmerde chocoladecake
›
Vanaf morgen ga ik weer naar de bakles. Een beetje me-time. Even een actief rustmoment in mijn agenda, die de laatste tijd ontploft. Mijn ki...
3 opmerkingen:
zondag 20 september 2015
Rijstmuffin – creatief koken met restjes
›
Ik moet iets bekennen. Ik gooi naar mijn zin nog te veel eten weg. Je kent dat wel, een restje hier, een overschotje daar. Ik steek het in...
2 opmerkingen:
donderdag 17 september 2015
Gegrilde vijgen / Witte van Rotselaar / crumble van eend / portsausje
›
Heb je 10 minuten? Tijd genoeg om dit hapje te maken. Een hapje met verse, blauwe vijgen en Witte van Rotselaar. Crumble van eend e...
1 opmerking:
zondag 13 september 2015
Gevulde portobello met geroosterde, zuiderse ratatouille
›
Als de paddenstoelen in het gras verschijnen, dan weet je dat de herfst er zit aan te komen. Maar zolang het kan, wil ik dat zomerse gevoel ...
›
Homepage
Internetversie tonen